Events

En del af insights 

Workshops, seminarer og meget mere

Indsigt

Artikler, orientering, rapporter og ledelsesdogmer
Læs mere

Book Skims

Management litteratur
Læs mere

Events

Workshops, seminarer og meget mere
Læs mere

Tests

Bliv klogere på din organisation og dit lederskab
Læs mere

Events

Events er Business Institutes måde at give face-to-face viden og indsigt på til ledere i alle aldre. Med vores events får du et tiltrængt pusterum fra hverdagen. Du kan lade dig inspirere, du kan debattere, og du kan få viden, som du kan tage direkte med hjem og anvende med det samme, for tanken er, at du skal få mest muligt ud af din pause fra jobbet. Vores events spænder vidt fra strategiske seminarer, hands-on lederskabstræning og over til inspiration og indsigt for kommende ledere. Alle events er gratis, for vi ønsker, at så mange som muligt skal have mulighed for at lade sig inspirere til bedre ledelse.


Business Institute lancerer årligt sin CEO NOW ledelsesberetning med afsæt i tidens fremherskende ledelsestænkere og de mega-trends, der kommer til at præge os alle i den nærmeste fremtid. Formålet er at dokumentere aktuelle og fremtidige ledelsesprioriteringer på nationalt og internationalt plan. I videoen fortæller Lars om co-creation processen med deltagerne.

Da Andrea Kates besøgte Business Institute d. 4. december 2019, skulle deltagerne være hurtigt ude for at sikre sig en plads. Andrea er forfatter til bestselleren Find Your Next, står bag LaunchPad Central og er administrerende partner hos I-Scale i San Francisco. Sammen med Andrea havde deltagerne fornøjelsen i at diskutere aktuelle trends, strategi i en moderne verden og Lean Startup sammen med deltagerne.