BI og bæredygtighed

FN's 17 verdensmål

Vi går forrest – klar til at gøre en forskel!  

Business Institute er som den første virksomhed i Danmark blevet DNV GL Verdensmålscertificeret, og det er vi meget stolte af!  
Vi mener, at fremtidens udfordringer er alles ansvar; men vi mener også, at særligt ledere inden for både det offentlige og private erhvervsliv har et udpræget ansvar for at vende den truende udvikling, som verden befinder sig i – det ligger i hele definitionen af lederskabet. Allermest udtalt er ansvaret dog hos de institutioner, som former fremtidens ledere – det er her de nye bæredygtige principper bliver formuleret og indøvet. Det er altså os selv – Business Institute – som bærer det største ansvar af alle for, at verden udvikler sig i en ny ansvarlig retning.

Vi påtager os gerne et ansvar, og integrerer bæredygtighed på tre fronter:  

  • vi gør det til en ledelsesdisciplin i alle vore uddannelser  
  • vi har gennem vores verdensmålscertificering forpligtet os til at have et strategisk og operationelt fokus på bæredygtighed i eget hus 
  • vi har som den første danske business school fået certifikat på at have et CO² positivt aftryk


At gøre verden til et bedre sted er lige så vigtigt som at sikre virksomhedens indtjening. Vi tager afsæt i 2030 Agendaens 17 verdensmål og sætter rammerne for, at vores studerende er i stand til at træffe beslutninger, som både inden- og udenfor egne organisationer, gør verden til et bedre sted.
Vi vil uddanne vores studerende til at blive ledere, der er i stand til at håndtere fremtidens dilemmaer. For dem vil ansvarlig og profitabel ledelse ikke være to konkurrerende størrelser – det vil være én og samme sag.  

Hos Business Institute ønsker vi at gå forrest og være en rollemodel for vores økosystem. Vi har i skrivende stund allieret os med den anerkendte internationale akkrediteringsinstitution ACEEU – the Accreditation Council for Entrepreneurial and Engaged Universities, for derigennem at blive akkrediteret som et ’Engaged University’.  Det betyder blandt andet at Business Institute vurderes på vores evne til at engagere os i vores lokalsamfund og vores evne til at skabe uddannelse og forskning til gavn for erhvervslivet.
Vi er meget stolte også af denne proces, for det er en naturlig del af vores DNA at inspirere nuværende og kommende ledere til at gøre en forskel i deres lederskab. 

CSR-rapport

CSR Rapport

Verdensmålscertificering

Læs mere

Positivt CO²-aftryk

Læs mere