Historien om Business Institute

Siden 1984 har Business Institute uddannet nogle af Danmarks førende erhvervsledere – altid med afsæt i erhvervslivets behov og visioner for fremtiden.

Direktør og rektor, Lars Ib, grundlagde Business Institute med tanken om at skabe et ledelseskonditori, der kunne tilbyde danske ledere eksklusive MBA uddannelser. Business Institute skulle være et udviklingsrum, hvor både personlige og faglige evner kunne blive sat på prøve. Målet var at skabe plads til det enkelte menneskes udvikling, og at have en dyb ydmyghed i forhold til den tillid, som ledere viser os; for det er tilliden mellem mennesker der i sidste ende skaber nysgerrighed, forandring og eksekvering.  Denne tanke og vision er omdrejningspunktet for al vores gøren og laden, og den er i dag en integreret del af stedets identitet. 

I dag er Business Institute blevet det ledelseskonditori, som vi ønskede at skabe, og vi er konstant i forandring for at være i sync med vores omverden. Vi sætter rammerne for, at du som leder kan overskue og navigere i et uforudsigeligt erhvervsklima, og dermed vende fremtidens udfordringer til muligheder. Det er stedet, hvor du kan perfektionere og opdatere dit mindset, dine færdigheder og viden, og hvor du får værktøjerne til at føre det ud i praksis i dit lederskab. 

Vi er også stadig stor fan af mennesker, og vores rektor har udarbejdet et ledelsesmanifest, der opsummerer hans 30-årige erfaring med ledere fra både små og store virksomheder. Manifestet byder blandt andet på 10 dogmer, der sætter rammerne for ordentlig lederadfærd i en kaotisk og foranderlig verden, og dogmerne er gyldige gennem hele karrieren for selv de yngste ledere.  
Gennem vores uddannelser bliver ledere stillet spørgsmålet: ”Følger jeg de 10 regler?”. For hver bekræftende svar kommer lederne tættere på ansvarlig og ordentlig lederskab. 

Læs Ledelsesmanifestet her