Chrestina Munkholm Ib

Titel: Senior Rådgiver

Med sin faglige viden og mere end 15 års praktiske erfaring i ledelse, har Chrestina kompetencer i at drive udviklingsprocesser, udvikle ledere og eksekvere strategier.

Som rådgiver for større og mindre virksomheder, er hun vant til at bevæge sig ind og ud af de strategiske, taktiske og operationelle niveauer, og med sin coachende tilgang sætter hun mennesker i spil og skaber effektive organisationer.

Chrestina har med sine mange års erfaring bl.a. som studieleder, coach og ledelsesrådgiver den helt rette platform til at rådgive ledere til næste skridt i deres karriere.

Email: chrestina@business-institute.dk

Telefon: +45 40 52 01 54

At være en del af Business Institute indebærer, for Chrestina at hun varetager flere forskellige roller.

Et, er rollen som Senior Rådgiver, hvor hun er i tæt dialog med flere hundrede danske ledere om året for at rådgive dem til næste skridt i deres karrierer. 
Dialogerne er med ledere fra alle brancher og fra såvel den private som den offentlige sektor. Det giver en unik indsigt i, hvad der optager danske ledere, og Chrestina er har dermed fingeren på pulsen når det kommer til at forstå de forskelligrettede udfordringer, som mange ledere oplever at stå i.

Noget andet er rollen som ekstern HR Business Partner, hvor erfaringsbasen er skabt gennem mere end 15 år på organisations-, gruppe- og individuelt niveau, indeholdende en mangfoldighed af fokusområder, herunder:

  • Bistå med strategisk HR-rådgivning
  • Udvikling af effektive ledergrupper
  • At designe ledertræningsforløb, udviklingsprocesser, uddannelsesforløb mm.
  • At sikre god ledelse på alle niveauer gennem Leadership Pipeline processer
  • Udvikling af det personlige lederskab gennem coaching, testning og kompetenceudredning
  • Specifikke rekrutteringsopgaver


Endelig har Chrestina ansvaret for, sammen med vores cool SoMe team, at positionere og brande Business Institute, som et lille eksklusive ledelsesinstitut med masser på hjertet. Vi har en holdning til bæredygtig og god ledelse, og er ikke bange for at blande os i den offentlige ledelsesdebat.

Chrestina har gennem årene skrevet flere artikler om det personlige lederskab - alle udgivet på Finans.dk