Chrestina Munkholm Ib

Titel: Head of Studies & Creative Director

Chrestina har med sine mange års erfaring bl.a. som studieleder, coach og Creative Director den helt rette platform til at rådgive ledere til næste skridt i deres karriere.
Udover at rådgive om alle vores uddannelser, tilbyder Chrestina også strategisk sparring til din virksomheds kommunikation og marketing.

Email: chrestina@business-institute.dk

Telefon: +45 40 52 01 54

At være Head of Studies hos Business Institutes indebærer, at Chrestina konstant er i dialog med danske ledere for at hjælpe og rådgive dem til næste skridt i deres karrierer.
Hun taler med ledere fra alle niveauer og alle brancher; offentlige og private, og hendes lange erfaring giver kandidaterne en kvalificeret sparring således, at de kan træffe de rigtige beslutninger til at fremme deres karrierer.

Chrestina har også lang erfaring med coaching og mentoring for ledere, som søger en direkte sparring for at komme videre i deres personlige lederskab. Hun arbejder blandt andet med en af de mest valide personlighedstests, NEO PI-3, og kompetenceafklaring, og har gennem disse forløb haft stor succes med at flytte ledere til næste niveau. 

I rollen som Creative Director arbejder Chrestina med at positionere og brande Business Institute, som et lille eksklusive ledelsesinstitut med masser på hjertet. Vi har en holdning til bæredygtig og god ledelse, og er ikke bange for at blande os i den offentlige ledelsesdebat.
Som en del af hendes job rådgiver hun virksomheder i forhold til at sætte strategisk retning på deres kommunikation og marketing men ligeledes i at få udarbejdet marketingplaner, årshjul mv. således at strategien kommer helt ned i fødderne på organisationen.

Chrestina har gennem årene skrevet flere artikler om det personlige lederskab - alle udgivet på Finans.dk