XBA

 

Det moderne MBA koncentrat

Brochure

Moderne management til tiden

Erhvervslivet befinder sig midt i et digitalt meteor-nedslag. Herefter gælder helt nye spilleregler for virksomheder og medarbejdere. Glem fortiden. Den næste generation af ledere, der forstår den nye spilleplade, får en unik chance for at udvikle sig og få professionel succes. XBA uddannelsen formidler:

• ny teoretisk og analytisk indsigt
• moderne ledelses-kompetencer
• et mindset om ansvarlig og bæredygtig ledelse
• inspiration til visionær tænkning

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Jeg oplevede efter hvert undervisningsmodul at få en følelse af begejstring over hele tiden at få noget input, som virkelig var spændende, relevant og nyt.
Det er vigtigt at kunne slippe tøjlerne i forhold til, hvordan forventningerne skal indfris og hvordan målene skal opnås – naturligvis uden at gå på kompromis med organisationens regler og retning.
Ansøg

Tid er blevet omdrejningspunktet for det moderne erhvervsliv 

Alt skal leveres med det samme. Markeder skal erobres med raketfart. Ingen har tid til at vente. Vi lever i en startup-verden, hvor ny er blevet det samme som nu. Dette er drivkraften bag XBA uddannelsen.

XBA er lederuddannelsen til dig, der ønsker at få en business-forståelse baseret på de mest moderne ledelsesteorier. Med vores XBA er det lige på og hårdt. Det handler om at lade sig inspirere og få ny indsigt leveret direkte fra førende erhvervsprofiler og undervisere – altid med udgangspunkt i Business Institutes forpligtelse til FN’s 17 verdensmål, der ikke kun skaber gunstige vilkår for virksomheden, men ligeledes for det omkringliggende samfund.

Vores ambition er at uddanne ansvarsfulde, engagerede og omstillingsparate ledere og kernemedarbejdere, der efterlever erhvervslivets krav – lige nu og her! Og vi vil uddanne mennesker hurtigt. Det vil sige på under et år!

Vi har optag på uddannelsen to gange årligt, så du kan tjekke ind på uddannelsen præcis på det tidspunkt, der passer dig! I løbet af 12 undervisningsdage bliver du klogere på de nyeste buzzwords som VUCA, megatrends, fra Corporate til Startup mindset, morgendagens teknologier m.m. Du lærer ikke blot begreberne, men får dem indarbejdet direkte i dit lederskab.

9 ud af 10 studerende gennemfører deres uddannelse, uden at vi går på kompromis med kvaliteten – det kalder vi Useful Education. 

Åbent hus

13.01.21

Kl. 16:00
Tilmeld dig

Vi optager helt frem til studiestart

Såfremt der er pladser

Ansøg nu

Studiestart

25.01.21

i Aalborg

XBA

Tidsforbrug

Tidsforbrug

En XBA har en tidshorisont på mindre end et år fordelt på 12 undervisningsdage. Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte.

 

Spar på tiden og arbejd effektivt og koncentreret

Vi ved af erfaring, at det mest tidskrævende på et XBA studie er tid til læsning og opgaveskrivning, da det kan være svært at finde nøglen til at arbejde fokuseret med opgaven. Det laver vi om på!
Vi sørger for, at du har fokus på det rigtige i din læsning. Du behøver ikke at kunne alt udenad. Vi vejleder dig til, hvor du skal gå i dybden med fagstoffet – og hvor du kan lade dig inspirere gennem artikler, Book Skims, YouTube klip og andet.

Vi har også Bootcamps, der hjælper dig til at nå i mål med eksamensopgaver på en effektiv og tidsbesparende måde. Det betyder, at du allerede inden din XBA opstart kan afsætte tiden i din kalender og dermed både planlægge dit studie-, familie- og arbejdsliv uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit studie.

XBA

Optagelseskrav

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på XBA uddannelsen er, at du har en kort eller mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på XBA uddannelsen.

Pris

39.500 DKK

eks. moms.

Finansieringsmuligheder

Selvfinansiering 

Ved selvfinansiering betaler du selv for hele uddannelsen, og du har ikke mulighed for skattefradrag. 

Arbejdsgiverfinansiering 

Ved arbejdsgiverfinansiering er det din arbejdsplads, som afholder alle omkostninger til din uddannelse. Udover selve uddannelsesgebyret kan din arbejdsplads ligeledes afholde omkostninger til materialer, kost og logi; alt dette er inkluderet i vores komfortpakke, som du kan læse nærmere om i informationsarkerne for de enkelte uddannelser.

Ved arbejdsgiverfinansiering er omkostningerne skattefrie.

Bruttolønsfinansiering 

Med en bruttolønsordning betaler din arbejdsgiver omkostningerne til din uddannelse i første omgang. Herefter er det op til jeres individuelle aftale, hvor meget du som medarbejder skal afdrage.

Du kan altså enten betale hele prisen gennem din bruttoløn, eller du og din arbejdsgiver kan deles om prisen. Hvordan, I laver aftalen, er helt op til jer.

I begge tilfælde vil prisen på uddannelsen være skattefri for begge parter.

Du kan læse mere om bruttolønsordningen på Skats hjemmeside: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1920475 

Hvem møder du som studerende

Ansøg om optagelse på XBA

Ansøg nu