Andrea Kates

Andrea Kates

Titel: Managing Partner hos I-Scale

Andrea Kates, Chair for Business Institutes Akkrediteringsråd, er et af de største navne indenfor ledelse og innovation i Silicon Valley.

Andrea Kates, er et af de største navne indenfor ledelse og innovation i San Fransiscos erhvervsmiljø/Silicon Valley. Andreas stærke passion for innovation er kommet til udtryk i bogen ’Find Your Next’, som blev udgivet i 2011. Denne bog indeholder principper for at skabe lean innovation, der kan ændre et individs, en virksomheds eller i sidste ende et helt samfunds syn på innovation, således at kreative processer bliver gunstige og skaber fremgang.
I virksomheden I-Scale, hvor Andrea er Managing Partner, bliver principperne fra hendes bog ført ud i livet igennem konsulentarbejde. Derudover laver hun workshops og præsentationer for virksomheder i hele verden gennem hendes eget foretagende som keynote speaker. 

I hendes arbejde er læring og nytænkning i højsædet, og hun er drevet af at lære fra sig. Dette gør hun  blandt andet på nogle af Californiens mest anerkendte skoler: Stanford, Berkeley og Singularity University.

Find Andrea på Linkedin her.