MBA Arctic

MBA Arctic admin June 22, 2022

MBA
Arctic

En moderne MBA til den grønlandske kontekst

 

Grønland er i en rivende udvikling. Gennem de år, vi har udbudt MBA uddannelser i Nuuk, har vi erfaret, at noget af det, der fylder mest på ledelsesgangene i de grønlandske virksomheder er evnen til at rekruttere de rette kompetencer, urbaniseringen og store indlandske strukturændringer bl.a. i form af nye lufthavne.

Business Institutes MBA Arctic er designet til at identificere og kvalificere den næste generation af det grønlandske lederpotentiale. Uddannelsesforløbet ruster ledere til at udvikle og fremtidssikre grønlandske interesser, men det giver også et innovativt og globalt mindset, der hjælper lederen til at se nye muligheder, sætte retning og eksekvere.

 

MBA Arctic er uddannelsen, som vender udfordringer til potentialer og tilfører den indsigt og energi, der skal til for at finde nye måder at drive virksomheder og organisationer på i et komplekst og foranderligt erhvervsmiljø. 
 
Med den tidssvarende akademiske opgradering kan du være med til at præge fremtiden både for dig selv og din arbejdsplads – allerede nu. 

Online infomøde

09.10.23

Via Microsoft Teams - kl. 16:00
Vi optager helt frem til studiestart

Såfremt der er pladser

Studiestart

13.02.24

i Nuuk

MBA Arctic har flyttet mig til at tænke mere strategisk, og jeg er blevet bedre til at stille spørgsmålstegn ved de løsninger, jeg kommer med

Lars Hoffmeyer Distriktschef, Nukissiorfiit og MBA

MBA Arctic

Tidsforbrug

MBA Arctic

Optagelseskrav

Pris

280.000 DKK

Har du spørgsmål?

Hvis du vil du vide mere om vores uddannelser, ansøgningsprocessen eller andet, så lad os tage en snak om det sammen.


  Læs privatlivspolitik

  Ansøg om optagelse på MBA Arctic

  Kontakt
  Åbningstider
  Kontor- og telefontider: Man-fre: 9-13
  Hovedkontor

  Business Institute ApS
  Tuborg Boulevard 4
  2900 Hellerup