MBA

 

Én MBA – Tre ledelsesdiscipliner

Brochure

MBA – New Game, New Rules

MBA'en kan påvirke din opfattelse af, hvad der skal til for at være topleder i det turbulente forretningsmiljø og hvilken lederuddannelse, der kan føre dig til tops. Du vil blive provokeret og udfordret. Du vil også blive inspireret til at reflektere over, hvordan du bliver CEO NOW – toplederen, der navigerer og leder virksomheden med udgangspunkt i fremtiden, men handler i nuet. Er du interesseret i at læse om vores koncept, holdninger og principper, så hent vores brochure.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
MBA’en har i høj grad bidraget til, at jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg ser mig selv som leder, men også som menneske.
Jeg oplever ofte at ledere, uden uddannelse, kan have svært ved at udarbejde analysen, finde gode alternativer og præsentere deres forslag.
Ansøg

New Game – New Rules – New MBA’s 

Klassiske ledelsesværktøjer og management-teorier forældes i øjeblikket lige så hurtigt som mobiltelefoner på det kinesiske marked; til gengæld vokser efterspørgslen markant på professionelle ledere, der kan udvikle og styre organisationer ind i den nye kaotiske fremtid.  

Derfor har vi skabt en MBA med et altid tidsaktuelt indhold indenfor tre ledelsesdiscipliner:

  • Leadership Psychology
  • Corporate Entrepreneurship
  • Strategic Thinking

 
Uanset hvilken retning, du vælger, så vil du på vores MBA blive mødt med et krav om at forholde dig til FN’s 17 verdensmål og hvordan de kan integreres i dit lederskab. Hos Business Institute er vores holdning, at ledere er i en unik position til at forandre verden, hvorfor vi naturligt også har et ansvar for at forbedre det, vi kan – ikke blot til gavn for os selv, men ligeledes for det omkringliggende samfund. Med en certificering af FN’s 17 verdensmål går vi forrest og viser vejen – vi ved nemlig, at vi som uddannelsesinstitution bærer det største ansvar.

En Full Blown MBA i dit tempo

Verden er uforudsigelig. Det tager vi højde for! Vores MBA giver dig uvurderlige kompetencer til at navigere i paradokser, men det er afgørende for os (og for din læring), at det foregår i et tempo, der tager højde for uforudsigelighederne i DIT liv, DIN karriere og DIN fremtid. 

Det betyder helt konkret, at du har mulighed for at designe MBA’en, så den til enhver tid foregår i et tempo, der både lader dig fordybe i MBA’en og i det, der ellers må betyde noget for dig.

MBA’en tager som udgangspunkt to år at gennemføre, men du kan med ro i sindet forlænge den helt op til seks år. Det kalder vi Useful Education.

 

Åbent hus

13.01.21

Kl. 16:00
Tilmeld dig

Studiestart

02.09.21

i Aalborg
Ansøg nu

Start Up Bootcamps

Kom godt i gang med MBA'en

Første bootcamp 28.-29. januar, 2021

Du behøver ikke at vente på en MBA uddannelse for at skabe ny værdi; du kan allerede komme i gang nu

Som ekstra benefit ved tidlig tilmelding til dit MBA studie, sætter vi turbo på din evne til problemløsning gennem fire gratis Start Up Bootcamps. Sammen med andre kandidater arbejder du med konkrete ledelsesudfordringer fra din egen dagligdag.

Du kommer til at opleve workshops, der sætter fokus på praktisk problemløsning, der hele tiden er sat i forhold til din hverdag og dine udfordringer. Vi ønsker, at du allerede nu skal højne din interne værdi i virksomheden ved at kvalificere dig til at træffe endnu bedre beslutninger og til at føre dem ud i livet. Du bliver virksomhedens garant for fremsynet ledelse.

Læs mere om alle vores bootcamps i informationsarket, der kan hentes her på siden.

Hvem møder du som studerende

MBA

Tidsforbrug

Tidsforbrug

Tager du MBA'en den klassiske vej, har uddannelsen en tidshorisont på to år. Vælger du den fleksible vej, har du op til seks år til at færdiggøre din MBA. Lige meget hvilken vej du vælger, består uddannelsen af fire semestre med i alt 13 moduler. Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. 

Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve, at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

 

Fleksibilitet – lige meget hvad

Hvad enten du vælger den klassiske eller fleksible vej, så tager Business Institutes MBA forløb hensyn til, at tid er en knap faktor for alle ambitiøse mennesker. Det skal kunne lade sig gøre at dygtiggøre sig som leder, samtidig med at familie og karriere skal passes; ligesom at livet nogle gange kan komme i vejen, hvorfor uddannelsen i perioder må sættes på pause. Det betyder, at du altid har mulighed for at tage orlov eller skifte over til den fleksible vej fra den klassiske.

Men det stopper ikke her. Vi hjælper dig til at finde nøglen til at arbejde fokuseret og effektivt. Vi har udarbejdet nye og lettere måder at tilgå pensum på og organiseret eksamensskrivning i Boot Camps som redskaber til at arbejde smartere – alt sammen for at muliggøre bedst muligt sammenhæng mellem arbejde, privatliv og MBA studiet.

MBA

Optagelseskrav

MBA optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MBA er en længerevarende uddannelse og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder  for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. 

Pris

195.000 DKK

ekskl. moms

Finansieringsmuligheder

Selvfinansiering 

Ved selvfinansiering betaler du selv for hele uddannelsen, og du har ikke mulighed for skattefradrag. 

Arbejdsgiverfinansiering 

Ved arbejdsgiverfinansiering er det din arbejdsplads, som afholder alle omkostninger til din uddannelse. Udover selve uddannelsesgebyret kan din arbejdsplads ligeledes afholde omkostninger til materialer, kost og logi; alt dette er inkluderet i vores komfortpakke, som du kan læse nærmere om i informationsarkerne for de enkelte uddannelser. 

Ved arbejdsgiverfinansiering er omkostningerne skattefrie. 

Bruttolønsfinansiering 

Med en bruttolønsordning betaler din arbejdsgiver omkostningerne til din uddannelse i første omgang. Herefter er det op til jeres individuelle aftale, hvor meget du som medarbejder skal afdrage. 

Du kan altså enten betale hele prisen gennem din bruttoløn, eller du og din arbejdsgiver kan deles om prisen. Hvordan, I laver aftalen, er helt op til jer. 

I begge tilfælde vil prisen på uddannelsen være skattefri for begge parter.

Du kan læse mere om bruttolønsordningen på Skats hjemmeside: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1920475 

Ansøg om optagelse på MBA

Ansøg nu