MBA

 

Én MBA – Tre ledelsesdiscipliner

Brochure

MBA – New Game, New Rules

De Nye Mestre kan påvirke din opfattelse af, hvad der skal til for at være topleder i det turbulente forretningsmiljø og hvilken lederuddannelse, der kan føre dig til tops. Du vil blive provokeret og udfordret. Du vil også blive inspireret til at reflektere over, hvordan du bliver CEO NOW – toplederen, der navigerer og leder virksomheden med udgangspunkt i fremtiden, men handler i nuet. Er du interesseret i at læse om vores koncept, holdninger og principper, så hent vores brochure.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
MBA’en har i høj grad bidraget til, at jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg ser mig selv som leder, men også som menneske.
Jeg oplever ofte at ledere, uden uddannelse, kan have svært ved at udarbejde analysen, finde gode alternativer og præsentere deres forslag.
Ansøg

New Game – New Rules – New MBA’s 

Klassiske ledelsesværktøjer og management-teorier forældes i øjeblikket lige så hurtigt som mobiltelefoner på det kinesiske marked; til gengæld vokser efterspørgslen markant på professionelle ledere, der kan udvikle og styre organisationer ind i den nye kaotiske fremtid.  

Derfor har vi skabt en MBA med et altid tidsaktuelt indhold indenfor tre ledelsesdiscipliner:

  • Leadership Psychology
  • Corporate Entrepreneurship
  • Strategic Thinking

 
Uanset hvilken retning, du vælger, så vil du på vores MBA blive mødt med et krav om at forholde dig til FN’s 17 verdensmål og hvordan de kan integreres i dit lederskab. Hos Business Institute er vores holdning, at ledere er i en unik position til at forandre verden, hvorfor vi naturligt også har et ansvar for at forbedre det, vi kan – ikke blot til gavn for os selv, men ligeledes for det omkringliggende samfund. Med en certificering af FN’s 17 verdensmål går vi forrest og viser vejen – vi ved nemlig, at vi som uddannelsesinstitution bærer det største ansvar.

Tjek ind på én MBA og træf beslutning om retning senere

Du tjekker ind på én MBA og har i løbet af de første to semestre mulighed for at få fingrene helt ned i materien på de tre ledelsesdiscipliner inden du beslutter dig for, hvad du ønsker at fordybe dig i på MBA'ens andet år. Du kan altså være åben og nysgerrig efter at finde din egen vej, og du skal ikke træffe en endelig beslutning om, hvilken ledelsesdisciplin, du vil fordybe dig i, før du er klar til det. 9 ud af 10 studerende gennemfører deres uddannelse, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.  

Det kalder vi Useful Education. 

 

MBA in

Corporate Entrepreneurship

Professionelt lederskab uden for ’the corporate comfort zone’

MBA’en i Corporate Entrepreneurship er for ledere, der vil indtage rollen som visionær praktiker og omskabe produkter og forretningsprocesser. De nye MBA’ere vil stå i forreste linje med deres grænsebrydende tilgang til professionelt lederskab og føre etablerede organisationer ind i en ny fremtid, hvor forretningsmodeller, brands, teknologier og produktionsprocesser bliver devalueret og innoveret på rekordtid.

Denne Executive MBA giver lederne nye forretningskritiske kompetencer og udvikler deres evne til at praktisere ledelse af mennesker i radikal transformation og skabe succesrig virksomhedsdrift i et turbulent forretningsmiljø.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
MBA'en var løsningsskabende i min hverdag

MBA in

Strategic Thinking

Strategisk ledelse i en foranderlig verden

MBA'en i Strategic Thinking er for en ny generation af erhvervsledere, der vil mestre evnen til at udvikle nye strategier for offentlige og private virksomheder midt i et globalt paradigmeskifte. På uddannelsen lærer deltagerne at finde den skiftende puls på nationale og internationale markeder, og de udvikler deres evne til at spotte og skabe nye muligheder for vækst og fremskridt.

Denne Executive MBA lærer dig at tænke strategisk, så du kan lede mennesker i et uforudsigeligt erhvervsklima. Vi har fokus på forretningstænkning, analyse, refleksion og beslutningsoplæg, så deltagerne hele tiden bringes til at omsætte teori til hverdagens praksis og derigennem lærer at se og forstå de overordnede sammenhænge.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Virkeligheden i dag er bare en anden end den var for ti-tyve år siden

MBA in

Leadership Psychology

Professionel humanisme inden for topledelse

MBA'en i Leadership Psychology er intens og banebrydende, og den bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi. Det er i krydsfeltet mellem disse vidensfelter, at MBAen er blevet skabt; et sted hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, strategi, organisation og HR.
Leadership Psychology er for dig der vil skabe resultater gennem andre mennesker i en tid, hvor arbejdsstyrken og samarbejdspartnerne aldrig har været mere opsplittede.

Denne Executive MBA er et opgør med det industrielle menneskesyn, hvor man blot betaler for hænder og hjerne. Den er indledningen til en ny tid, hvor menneskers individualitet, engagement og kreativitet inddrages.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Jeg indså hurtigt at MBA i Leadership Psychology var et perfekt match for mig

Åbent hus

21.10.20

Kl. 16:00
Tilmeld dig

Vi optager helt op til studiestart

Såfremt der er pladser
Ansøg nu

Studiestart

03.09.20

i Aalborg
Ansøg nu

Hvem møder du som studerende

MBA

Tidsforbrug

Tidsforbrug

En MBA har en tidshorisont på to år og består af fire semestre med i alt 13 moduler. Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. 

Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende. 

Med tiden på din side

Business Institutes MBA forløb tager hensyn til, at tid er en knap faktor for alle ambitiøse mennesker, og at det skal kunne lade sig gøre at dygtiggøre sig som leder, samtidig med at familie og karriere skal passes. Vi har derfor fleksible løsninger undervejs i studiet, hvis hverdagen presser sig på, og du har behov for en pause fra at studere. Det betyder, at du altid har mulighed for at tage orlov eller tage en del af studiet inden for en mere fleksibel ramme med vores MyMBA. 

Men det stopper ikke her. Vi hjælper dig til at finde nøglen til at arbejde fokuseret og effektivt. Vi har udarbejdet nye og lettere måder at tilgå pensum på og organiseret eksamensskrivning i Boot Camps som redskaber til at arbejde smartere – alt sammen for at muliggøre at arbejde og privatliv hænger bedst muligt sammen med dit MBA studie. 

MBA

Optagelseskrav

MBA optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MBA er en længerevarende uddannelse og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder  for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. 

Pris

195.000 DKK

eks. moms.

Finansieringsmuligheder

Selvfinansiering 

Ved selvfinansiering betaler du selv for hele uddannelsen, og du har ikke mulighed for skattefradrag. 

Arbejdsgiverfinansiering 

Ved arbejdsgiverfinansiering er det din arbejdsplads, som afholder alle omkostninger til din uddannelse. Udover selve uddannelsesgebyret kan din arbejdsplads ligeledes afholde omkostninger til materialer, kost og logi; alt dette er inkluderet i vores komfortpakke, som du kan læse nærmere om i informationsarkerne for de enkelte uddannelser. 

Ved arbejdsgiverfinansiering er omkostningerne skattefrie. 

Bruttolønsfinansiering 

Med en bruttolønsordning betaler din arbejdsgiver omkostningerne til din uddannelse i første omgang. Herefter er det op til jeres individuelle aftale, hvor meget du som medarbejder skal afdrage. 

Du kan altså enten betale hele prisen gennem din bruttoløn, eller du og din arbejdsgiver kan deles om prisen. Hvordan, I laver aftalen, er helt op til jer. 

I begge tilfælde vil prisen på uddannelsen være skattefri for begge parter.

Du kan læse mere om bruttolønsordningen på Skats hjemmeside: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1920475 

Ansøg om optagelse på MBA

Ansøg nu