Lars Ib

Titel: Rektor

Som rektor for Business Institute har Lars skærpet lederskabsevnerne hos over 3.000 ledere, hvilket har forsynet ham med en omfattende indsigt og ekspertise i ledelsens mange facetter.

Lars anses som en af Danmarks mest indsigtsfulde og engagerede strategiske tænkere hvor han ofte bidrager til strategi- og transformationsprojekter i en mangfoldighed af organisationer, uanset størrelse.

Hans ekspansive viden og lange erfaring med at rådgive og forme ledere har naturligt placeret ham i en mentorrolle for topledere, der søger dybdegående dialog om de komplekse paradokser, de står over for i deres lederskab.

Ud over hans hovedansvar ved Business Institute, indtager Lars også flere nøglepositioner i bestyrelser, hvor han engageret udfolder sin ledelsesekspertise.

Telefon: +45 23 40 32 02

Lars er meget passioneret med at lære fra sig, guide folk og hjælpe dem med at arbejde sammen. Som leder af Business Institute styrer han skolens uddannelsesprogrammer. Han lærer de studerende om strategi og sørger for, at alt det forskellige stof på uddannelserne hænger sammen.

Han bruger også meget tid på at guide de fleste af skolens studerende gennem deres studier, og hjælper med at sikre, at teorier og teknikker er nyttige, både for lederne selv og for deres firmaer.

I løbet af de sidste tre årtier har Lars siddet på flere bestyrelsespladser og har haft stor succes med at holde strategi-workshops, give strategisk rådgivning og vejlede topchefer. Han synes det er superspændende og givende at arbejde tæt sammen med andre virksomheder og ledere, og at assistere dem med at opnå deres målsætninger.

Lars udgav i 2019 sin kumulerede viden indenfor ledelse i et personligt Ledelsesmanifest. Du kan læse manifestet her.

Eksterne roller:

– Netværksdirektør, F5

– Bestyrelsesmedlem JCD A/S