Lars Ib

Titel: Rektor

Lars Ib er rektor for Business Institute.
Han har gennem tiden uddannet mere end 1500 ledere, hvilket giver ham en både bred og dyb erfaring indenfor alle aspekter af ledelse.

Han er blandt Danmarks mest erfarne og passionerede strateger, og er ofte involveret i strategi- og forandringsprocesser i både store og små organisationer.

Med baggrund i hans enorme viden og erfaring i at vejlede og uddanne ledere, benyttes Lars også som mentor for topledere, der ønsker personlig sparring på de paradokser, der udfordrer deres ledergerning.

Udover sit virke som rektor for Business Institute, bestrider Lars flere bestyrelsesposter. 

Telefon: +45 23 40 32 02

Undervisning, rådgivning og at få mennesker til at spille sammen er Lars store passion.

I rollen som rektor for Business Institute er Lars tovholder for alle vores uddannelser. Han underviser i strategiske fag og sørger for at binde trådene sammen mellem de mange fag, som vores uddannelser indeholder. Han vejleder størstedelen af vores kandidater under deres uddannelse, og bidrager dermed til at sikre at teorier og metoder giver værdi både for den enkelte leder men også for deres virksomheder.
Herudover har Lars ansvaret for Business Institutes overordnede strategi og fokus. 

I løbet af de sidste 20 år har Lars bestridt flere bestyrelsesposter og haft stor succes med at afholde strategiseminarer, strategisk rådgivning og CEO-mentoring.
Det er, for Lars, utrolig givende og interessant at få lov til at komme tæt på andre virksomheder og ledere, og at være med til at hjælpe dem til at nå deres mål.

Lars udgav i 2019 sin kumulerede viden indenfor ledelse i et personligt Ledelsesmanifest. Du kan læse manifestet her.

Eksterne roller:

   – Netværksdirektør, F5

   – Bestyrelsesformand Handelsselskabet Nordjylland A/S

   – Bestyrelsesformand PeakOptical A/S

   – Bestyrelsesmedlem JCD A/S