Insights

Insights Teo Dev May 16, 2022

Insights

Viden, der fostrer nye ideer,
tanker og visioner på en nem og
overskuelig måde

Insights

Et vidensunivers

Viden, der fostrer nye ideer, tanker og visioner på en nem og overskuelig måde

 

Hvad er ‘Insights’ egentlig?

… og hvad kan jeg bruge det til i min
ledergerning?

 

Hos Business Institute ser vi det som vores opgave at inspirere, lære og skabe mening for ledere og virksomheder. Vi mener, at det ene ikke kan stå alene frem for det andet, og at ledere har brug for at lade sig inspirere, lære af hinanden og sammen skabe mening. Vi skal inspireres til at se nye muligheder og til at finde nye veje. Derfor har vi ud over vores uddannelser skabt en virtuel legeplads med masser af inspiration indenfor ledelse. 

Vi ønsker, at ‘Insights’ skal hjælpe det danske erhvervsliv til at blive klogere i en fart ved at revurdere forældede handlemønstre og lade sig inspirere af nye ideer, tanker og visioner for på den måde at skabe fremdrift på et organisatorisk såvel som samfundsmæssigt plan. Af samme årsag har vi valgt at gøre al materialet, du finder her på siden, gratis tilgængeligt for alle vores medlemmer.

God læsning!

Indsigt

Artikler, orientering, rapporter og ledelsesdogmer

Article Reviews

Indsigt fra førende ledere

Book Skims

Management litteratur

Events

Workshops, seminarer og meget mere

Indsigt

Hos Business Institute er vi engagerede og passionerede for ledelse og blander os gerne i samfundsdebatten, når det kommer til udbredelse af ordentlig og bæredygtig ledelse. Vi ønsker at indkapsle aktuelle ledelsesudfordringer og de trends og tendenser, der er årsag til ændrede ledelseskrav for på bedst mulig vis at klæde ledere på til at løse fremtidens problemstillinger.

Vi har gennem årene udgivet adskillige artikler, analyseret ledelsesbehov og dokumenteret aktuelle og fremtidige ledelsesprioriteringer på nationalt og internationalt plan. Du finder alle vores analyser og tanker om ledelse i kategorien her.

Article Reviews

Business Institutes Article Reviews er til dig, der søger hurtig inspiration indenfor management, leadership og innovation.

Vi screener førende internationale ledelsesinstitutioner, så du ikke behøver at gøre det. Der udvælges her nøje de mest relevante artikler med udgangspunkt i blandt andet Thinkers50, der rangerer vor tids største ledelsestænkere.

Artikler opsummeres på systematisk vis på dansk og opsættes overskueligt med dertilhørende relevant information om emnet og artiklens forfatter(e). Du finder alle vores Article Reviews her.

Book Skims

Business Institutes Book Skims er til dig, der ønsker et grundigt overblik over ledelseslitteratur i opsummeret forstand, uden at essensen går tabt i processen. Midt i en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at læse alle de ledelsesrelevante bøger, som man egentlig gerne ville. Book Skims giver dig muligheden for at være på forkant med den mest relevante viden, mens resten af dit arbejds- og hjemmeliv fortsat hænger sammen.

Der tages udgangspunkt i den litteratur, der bliver anvendt på vores ledelsesuddannelser, hvorfor vi vil anbefale alle nuværende og kommende studerende at gå i dybden med vores Book Skims. Dyk ned i kategorien her.

Events

Fysiske såvel som online events er Business Institutes måde at give face-to-face viden og indsigt på til ledere i alle aldre. Med vores events får du et tiltrængt pusterum fra hverdagen. Du kan lade dig inspirere, du kan debattere, og du kan få viden, som du kan tage direkte med hjem og anvende med det samme, for tanken er, at du skal få mest muligt ud af din pause fra jobbet.

Vores events spænder vidt fra det helt lavpraktiske, hvor du kan lære om vores lederuddannelser, over til strategiske seminarer, hands-on lederskabstræning, inspiration og indsigt for kommende ledere. Så vidt muligt er alle events gratis, for vi ønsker, at alle skal have mulighed for at lade sig inspirere til bedre ledelse. Tjek alle vores Events ud her.

Dyk ned i vores vidensunivers