dennis-bilgrav-interviews

Med en Fleksibel MBA har Dennis masser af tid til arbejde, familie og fritid

Fleksibilitet i højsædet og mulighed for selv at sammensætte sine uddannelsesmoduler. For at få tid til at passe arbejde og familie valgte Dennis en Fleksibel MBA. Med denne uddannelse har Dennis hele 6 år til at færdiggøre forløbet og derved en stor grad af fleksibilitet. Han kan nemlig selv vælge, hvornår han ønsker at tage sine fag – og kan kombinere fagene efter eget ønske.

 

Det har længe været Dennis’ ønske at få større strategisk indsigt

Dennis Bilgrav har længe haft en ambition og et ønske om at udvikle sig på det faglige plan. Dette ønske mundede ud i idéen om at tage en MBA; en idé, der nu er blevet ført ud i livet. Den 30. september kunne Dennis nemlig begynde sin MBA rejse hos vores institut, hvor han tager en Fleksibel MBA. Med denne uddannelse har Dennis hele 6 år til at færdiggøre sin uddannelse og derved en stor grad af fleksibilitet. Han kan nemlig selv vælge, hvornår han ønsker at tage sine fag og kan kombinere fagene efter eget ønske:

“Det var den helt rigtige løsning for mig. Jeg kan selv bygge det hele op; komprimere uddannelsen, når der er tid til det, og strække den ud, når tiden er knap. Derved kan jeg passe arbejde, familie og fritid og ikke være bange for tidsnød ved at læse en MBA.”

Fordelene ved den store fleksibilitet vandt derfor over ”pakkeløsningen” i form af den Klassiske MBA. For Dennis var en af de store overvejelser i valget mellem at læse en Fleksibel MBA og en Klassisk MBA, hvorledes indvirkningen ville være på det sociale aspekt af studiet. Som han udtrykker det, gør fleksibiliteten, at man ikke er sikret at følges med de samme mennesker igennem hele læringsforløbet:

 

Mødet med de andre deltagere kan desværre blive en smule perifert, hvilket udfordrer muligheden for det tætte netværk, man ellers skaber som en del af en uddannelse.  Men omvendt tror jeg også på, at man med en åben tilgang hurtigt får en forbindelse til de andre deltagere. I sidste ende bærer man selv ansvaret for det gode netværksudbytte.

 

Uddannelsesvalget blev et spørgsmål om at finde det rette match, og som Dennis selv siger, vil der være til- og fravalg ved begge løsninger.

 

Hurtige ambitioner

De af jer, som endnu læser med, har muligvis overvejet, hvordan Dennis ønsker at benytte sig af sin mulighed for at strække uddannelsesrejsen over en 6-årig periode. På trods af uddannelsens fleksibilitet, har Dennis en ambition om at gøre sit læringsforløb så komprimeret som muligt:

”På denne måde får jeg blandt andet mulighed for at møde de samme mennesker igen og igen, og det skaber samtidigt et mindre pres i forhold til at finde tiden til at tage de fag, jeg ville mangle for at færdiggøre uddannelsen. Jeg får simpelthen det bedste af begge verdener.”

Dennis valgte derfor at starte sammen med vores nyeste MBA hold, så han kunne begynde sin netværksskabelse og muligvis møde de mennesker, han vil følges med på det meste af sin MBA rejse. 
Som mange af vores andre studerende havde han ikke været på instituttet før opstartsdagen, men kun haft kontakt med os via telefon. Heldigvis oplevede han, at alting fungerede, som han havde håbet på.

“Der er en naturlig, positiv nervøsitet i kroppen til første undervisningsdag, det skal der være. Man tænker over, hvilke input og opgaver man møder. Men dagen er gået rigtig godt, og det har været en helt vildt spændende indflyvning! Jeg føler allerede, at jeg er landet. Og så har det ikke være skidt at starte ens læringsrejse med Lars Ib [Business Institutes rektor (red.)] som underviser, for han har været top energisk.”