Asger Kronborg

Titel: Director for Moulding Process Engineering & Education ved LEGO Group

Asger har qua sit arbejde og erfaring et kreativt syn samt stor indsigt i produktionsbranchens udfordringer og muligheder i Danmark så vel som i globalt perspektiv

Asger Kronborg arbejder som Director for Moulding Process Engineering & Education ved LEGO Group i Ungarn. Her har han ansvaret for flere underafdelinger og et hold af ingeniører og specialister.
Hans rejse i LEGO Group startede i 2007, hvor han blev Production Manager. Inden da stiftede han i 1988 Skyggefabrikken.dk, hvor han i 20 år var Art Director. Derved har Asger et kreativt syn på udvikling og en stor indsigt i produktionsbranchens udfordringer og muligheder i Danmark så vel som i globalt perspektiv.

Udfordring ses som et positivt krydderi i erhvervsdrivning for Asger, som tilgår problemer med en stor nysgerrighed og ambitiøs indstilling. Han er ikke bange for at gå forrest og sætte sit præg på arbejdsmarkedet. Han er dog en team player med en go to / do attitude, der bygger bro mellem teori og praksis for ham selv og menneskerne omkring.

Find Asger på Linkedin her.