Kasper Meier Lorentzen

Titel: Cand. psych. & BA. Idræt - Meier Lorenzen ApS & Agora - Social Production

Kasper Meier Lorentsen er en passioneret erhvervspsykolog der gennem mere end 10 år har beskæftiget sig med ledelses- og organisationsudvikling i private såvel som offentlige organisationer.

Kasper er uddannet erhvervspsykolog og arbejder med ledelse- og organisationsudvikling i bred forstand. Han er optaget af hvordan kvalitet, effektivitet og resultatskabelse kan gå hånd i hånd med trivsel og arbejdsglæde, hvorfor dette dobbelte fokus altid er til stede i de udviklings- og forandringsprocesser, som Kasper samarbejder med organisationer om.
 
Den røde tråd i Kasper arbejde er således, via en teoretisk og etisk velfunderet praksis at være med til at skabe synlige resultater for de virksomheder og personer, som han arbejder sammen med – både på de ”hårde” såvel som de ”bløde” parametre.
 
Foruden arbejdet som selvstændig erhvervspsykolog, er Kasper ansat som ekstern lektor ved Aalborg Universitet, hvor han underviser på diverse masteruddannelser. Han underviser desuden hos Business Institute Aalborg på MBA og XBA uddannelserne indenfor området ledelse- og organisationsudvikling.
 
Kasper er en del af konsulentfællesskabet Agora – Social Production, hvor han samarbejder med andre konsulenter om større udviklingsopgaver.
 
Hos Business Institute underviser Kasper Meier Lorentzen på XBA- og MBA-uddannelserne.