michael-lund-interview

Michael Lund

Titel: Executive Director hos Damstahl A/S

Michael Lund er Executive Director hos Damstahl A/S og har flere års erfaring med Eksport og Management fra blandt andre Dacapo Stainless, Damstahl A/S og Sanistål A/S.

Michael Lund er Executive Director hos Damstahl A/S og har flere års erfaring med eksport og management fra blandt andre Dacapo Stainless, Damstahl A/S og Sanistål A/S. Dette har ledt til en stor indsigt i det globale markeds påvirkning på dansk erhverv, stålindustrien og strategi for business to business virksomheder. I sit arbejde er Michael drevet af en stærk nysgerrighed, der leder ham mod konstant forbedring og acceleration af sin virksomhed og sig selv.

I det daglige søger Michael at kunne koble teori med praksis. Af denne grund har han læst tre uddannelser hos vores institut, MBA in Strategic Thinking, MBA in Leadership Psychology og Top Governance. Dette har medført et stort indblik i de udfordringer og muligheder, som en uddannelsesinstans som Business Institute kan stå overfor, og hvilket udbytte en kursist/studerende ønsker og får. 

Find Michael på Linkedin her.