BI og bæredygtighed

BI og bæredygtighed Teo Dev June 23, 2022

BI og bæredygtighed

FN's 17 verdensmål og Global Compact

FN’s 17 verdensmål

Vi går forrest – klar til at gøre en forskel!

Business Institute var den første virksomhed i Danmark, der blev DNV GL Verdensmålscertificeret, og det er vi meget stolte af! Vi mener, at fremtidens udfordringer er alles ansvar; men vi mener også, at særligt ledere inden for både det offentlige og private erhvervsliv har et udpræget ansvar for at vende den truende udvikling, som verden befinder sig i – det ligger i hele definitionen af lederskabet. Allermest udtalt er ansvaret dog hos de institutioner, som former fremtidens ledere – det er her de nye bæredygtige principper bliver formuleret og indøvet. Det er altså os selv – Business Institute – som bærer det største ansvar af alle for, at verden udvikler sig i en ny ansvarlig retning.

FN’s Global Compact

En bæredygtig fremtid starter med et ansvarligt erhvervsliv!

Business Institute er en del af FN’s Global Compact og Global Compact Network Denmark, der henholdsvis er verdens største initiativ for ansvarlig forretning og Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder – et medlemskab, vi tager seriøst.

Gennem vores medlemskab forpligter vi os som virksomhed og uddannelsesinstitution til at arbejde med Global Compacts ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption – samt selvfølgelig FN’s 17 verdensmål. Det er vores mål som business school at arbejde med principperne i vores formning af fremtidens ansvarsbevidste og ambitiøse ledere.

“Hvordan integrerer Business Institute bæredygtighed?”

Hos Business Institute påtager vi os konkret et ansvar ved at integrere bæredygtighed på tre fronter:

  • Bæredygtighed er en ledelsesdisciplin i alle vores uddannelser
  • Vi er en aktiv del af FN’s netværk af ansvarlige virksomheder i Danmark
  • Vi forpligter gennem vores verdensmålscertificering til at have et strategisk og operationelt fokus på bæredygtighed i eget hus

At gøre verden til et bedre sted er lige så vigtigt som at sikre virksomhedens indtjening. Vi tager afsæt i 2030 Agendaens 17 verdensmål og sætter rammerne for, at vores studerende er i stand til at træffe beslutninger, som både inden- og udenfor egne organisationer gør verden til et bedre sted. Vi uddanner vores studerende til at blive ledere, der er i stand til at håndtere fremtidens dilemmaer. For dem vil ansvarlig og profitabel ledelse ikke være to konkurrerende størrelser – det vil være én og samme sag.


CSR-rapport

Kontakt
Åbningstider

Kontor- og telefontider:
Man – fre: 9-13

Hovedkontor

Business Institute ApS
Tuborg Boulevard 4
2900 Hellerup