Historien om

Historien om Teo Dev June 23, 2022

Historien om Business Institute

Siden 1984 har Business Institute uddannet nogle af Danmarks førende erhvervsledere – altid med afsæt i erhvervslivets behov og visioner for fremtiden

Rektor, Lars Ib, grundlagde Business Institute med tanken om at skabe et ledelseskonditori, der kunne tilbyde danske ledere eksklusive MBA uddannelser. Business Institute skulle være et udviklingsrum, hvor både personlige og faglige evner kunne blive sat på prøve. Målet var at skabe plads til det enkelte menneskes udvikling, og at have en dyb ydmyghed i forhold til den tillid, som ledere viser os; for det er tilliden mellem mennesker der i sidste ende skaber nysgerrighed, forandring og eksekvering. Denne tanke og vision er omdrejningspunktet for al vores gøren og laden, og den er i dag en integreret del af stedets identitet. 

For at styrke Business Institutes aktiviteter er der i 2022 indgået partnerskab med F5 ApS, der driver kurser og netværksgrupper i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Dermed er der taget første skridt i et generationsskifte,  der både i forhold til værdier og fremadrettede strategiske ambitioner matcher det DNA, der altid har været kendetegnede for vores værditilbud.

Vi er naturligvis stadig stor fan af mennesker, og vores rektor har udarbejdet et ledelsesmanifest, der opsummerer hans 30-årige erfaring med ledere fra både små og store virksomheder. Manifestet byder blandt andet på 10 dogmer, der sætter rammerne for ordentlig lederadfærd i en kaotisk og foranderlig verden, og dogmerne er gyldige gennem hele karrieren for selv de yngste ledere.  

Kontakt
Åbningstider

Kontor- og telefontider:
Man – fre: 9-13

Hovedkontor

Business Institute ApS
Tuborg Boulevard 4
2900 Hellerup