kvalitetsstrategi

kvalitetsstrategi Teo Dev June 23, 2022

Kvalitetsstrategi

Det er vigtigt for os at udleve vores vision om at være et tidsaktuelt talentudviklingsmiljø, der sikrer høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os – det gælder både i forhold til vores undervisere og undervisning såvel som i vores interne arbejdsprocesser.

Business Institute opfylder kravene i ledelsesstandarden for kvalitet: DS/ISO 9001:2015.

Dette certifikat er gældende for følgende område:

 Business Institute konceptualiserer, administrerer og udbyder executive deltids MBA uddannelser

Formålet med kvalitetssikringen er at udbyde uddannelser i højeste kvalitet, yde excellent service over for vores kunder samtidig med, at vi hele tiden bliver bedre til at afdække vores kunders ønsker og behov. 

Business Institutes certificerede kvalitetsledelsessystem indeholder beskrivelser og formaliseringer af alle de processer, der knytter sig til konceptualisering, administration og udbud af uddannelser. Samtidig rummer vores system en lang række tjeklister og dataskemaer, der sikrer høj kvalitet i vores arbejde. Kvalitetssystemet har samtidig til formål at sikre, at vi konstant udvikler og forbedrer vores egne processer og arbejdsgange såvel som vores uddannelsesprodukter.

Kvalitetssystemet er vores kunders garanti for, at Business Institute altid leverer MBA uddannelser i højeste kvalitet, og at dette kobles med en professionel service til fordel for vores kunder. 

Kontakt
Åbningstider

Kontor- og telefontider:
Man – fre: 9-13

Hovedkontor

Business Institute ApS
Tuborg Boulevard 4
2900 Hellerup