Useful Education

Useful Education Teo Dev June 23, 2022

Useful Education

I mere end 25 år har Business Institute uddannet Danmarks fremsynede erhvervsledere. Som Jyllands førende MBA udbyder er vi eksperter i at gøre dygtige ledere endnu bedre. Vi forholder os til den nyeste viden og sidder ikke fast i det gamle - og vigtigst af alt forholder vi os til virkeligheden, så vores deltagere får en uddannelse, de kan anvende fra dag ét.

1: Knowledgebroker

Ny viden er krumtappen i enhver uddannelse og forudsætningen for, at mennesker udvikler et visionært udsyn på lederskab. Som akademisk uddannelsesinstitution er Business Institute en central formidler af ny viden – en knowledgebroker – der sikrer, at du hurtigt kan danne dig et overblik over de globale og tidsaktuelle tendenser. Denne vidensformidling foregår gennem vores alsidige vidensunivers:

  • “Indsigt”: Artikler og rapporter, som giver dig evnen til klart at se og forstå eksterne forhold
  • ”Book Skims”: resuméer af management litteratur sat i ledelsesmæssig sammenhæng
  • ”Testunivers”: Business tests på individ- og organisationsniveau
  • ”Events”: adgang til begivenheder, som flytter grænser i dit mindset

2: Wandering & Wondering

Vi har et unikt undervisningsprincip, som vi kalder “Wandering and Wondering”. Vi vil have dig til at gå på opdagelse i hele det univers, der omgiver dig, og se verden med friske øjne. Vi vil lære dig at undres og reflektere konstruktivt, hvad enten det drejer sig om undervisningsstoffet eller den virkelighed, som du agerer i til dagligt. Disse selvstændige refleksioner fungerer som starten på en mental, kreativ og innovativ rejse, der forløser nye ledelses- og forretningsidéer. 

3: Building Bridges

Gennem uddannelsen vil du opleve, at Business Institute via vejledning, inspiration, provokation og workshops bygger bro mellem praktiske ledelsesmæssige udfordringer og teoretisk indlæring. Vores uddannelsesprincip er: ingen teoretisk indlæring uden, at der sker en destillering af stoffet til praktisk problemløsning.

4: Tracking & Testing

For at optimere deltagernes individuelle udvikling, har vi designet styringsværktøjet “Tracking & Testing”, hvor alle fremskridt bliver målbare – ikke blot de akademiske. Vi ønsker ikke at udvikle “ledelses-kloner”, som blot lever op til vore pensumkrav.  Vi ønsker, at hver eneste deltager bliver så god en leder, han eller hun overhovedet kan blive, med afsæt i sin egen personlighed. Programmet er et værktøj til målretning af den enkeltes uddannelsesforløb samt et personligt refleksionsværktøj. Det består af en personlig refleksionsdel og af samtaler med en professionel sparringspartner, som afholdes løbende gennem uddannelsesforløbet. 

Kontakt
Åbningstider

Kontor- og telefontider:
Man – fre: 9-13

Hovedkontor

Business Institute ApS
Tuborg Boulevard 4
2900 Hellerup