Useful Learning

Useful Learning Teo Dev June 23, 2022

Useful Learning

En nytænkende læringsplatform, der hjælper dig godt på vej

 

Er det mange år siden, at du sidst har været på skolebænken, så bare rolig… Der er hjælp at hente!

arrow

 

Business Institutes Useful Learning-platform giver dig nødvendige tips og tricks til hurtigt at komme i gang – og i mål.

Platformen giver dig idéer til, hvordan du kobler uddannelsens teori til netop din ledergerning og hjælper dig på vej med de opgaver, du skal lave undervejs på studiet.

Med Business Institutes Useful Learning-platform får du de bedste forudsætninger for at overkomme det, vi ved, er svært – og det, som kan give hovedbrud, men ikke behøver at gøre det.

MBA

Én MBA, tre ledelsesdiscipliner

MBA⁺

Kompetenceløftet efter MBA'en

Mini MPA

Det moderne lederskabskoncentrat til offentlige ledere

Bestyrelsen 2.0

Intensivt program på MBA-niveau

Mini MBA

Det moderne MBA-koncentrat

Executive Courses

Fag og kurser på MBA niveau

"Hvad kan Useful Learning tilbyde mig?"

 

Som studerende hos Business Institute får du op til hvert modul adgang til en forberedelsespakke, der giver dig læring på dine præmisser. Pakken består af forskelligt materiale (tidsoptimerende videoer, opsummeringer, vejledende information, m.m.), der gør, at du altid kan møde velforberedt op til undervisningen – også i de perioder, hvor forberedelsestiden er knap.

 

Som en del af Useful Learning-platformen får du løbende adgang til videomateriale, der giver dig en let og hurtig indføring i de temaer, uddannelsernes moduler behandler. Det betyder, at du altid kan være velforberedt – også når du ikke lige har tid til det. Hvad enten du søger inspiration til, hvordan man griber konkrete problemstillinger an eller bare ønsker at blive up to date på undervisningen, så er der hjælp at hente.

 

Book Skims og Article Reviews er ligeledes en essentiel del af forberedelsespakken, når du læser en lederuddannelse hos Business Institute. De består af korte resuméer af henholdsvis bøger og artikler fra ledende ledelsestænkere, som berører de temaer, der bearbejdes på de enkelte moduler. Det er vigtig viden, du uden tvivl kan få brug for, når overblikket skal skabes.

 

Vi guider til ’den gode opgave’. Det er nemlig vigtigt for os, at du har de bedste forudsætning for at skabe gode resultater. Det betyder blandt andet, at du får helt konkrete tips og tricks til, hvordan du ikke kun kickstarter din skriveproces, men ligeledes tidsoptimerer og forfiner den, så du altid har de bedste forudsætninger for at komme sikkert i mål.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil du vide mere om Useful Learning, vores uddannelser, ansøgningsprocessen eller andet, så lad os tage en snak om det sammen.


    Læs privatlivspolitik