en-mba-for-den-moderne-hr-leder

en-mba-for-den-moderne-hr-leder Teo Dev November 23, 2022

MBA in
Leadership
Psychology

For HR-ledere, der brænder for at forstå og
udvikle mennesker

En MBA for den moderne HR-leder

I mere end 25 år har vi hos Business Institute skabt praksisnære lederuddannelser, der giver dig anvendelig viden fra dag ét. Vores tilgang er altid med udgangspunkt i, at vi vil gøre verden til et bedre sted. Vi ved nemlig, hvilken effekt, god ledelse kan have på vores omverden, og måske netop derfor er vores MBA in Leadership Psychology et af de foretrukne valg blandt HR-ledere, der kigger efter nye måder at løse komplekse problemstillinger.

Med et solidt værdigrundlag har MBA in Leadership Psychology placeret sig som en intens og banebrydende lederuddannelse, der bygger bro mellem kerneforretningen og HR-disciplinen – og mellem et praksisnært ledelsessyn med individet i fokus og ledelsespsykologi; et sted, hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, planlægning, organisation og HR.

En af de største udfordringer som HR-leder er at skabe en kobling mellem den konkrete forretningsstrategi og de ønskede HR-initiativer. Her vil MBA in Leadership Psychology klæde dig på til at spille en langt større rolle i strategidannelsen og implementeringen af HR-strategier på alle niveauer.

HR i praksis

Vi har interviewet Partner og CPO i DBO, Trine Ankjær, der, foruden at sidde med ansvaret for HR i Danmark, netop også har læst en MBA in Leadership Psychology hos Business Institute. Hun fortæller blandt andet:

Efter cirka 7 år i BDO trængte min værktøjskasse til at blive fyldt med nye måder at tænke forretning og HR på. Jeg havde brug for nye værktøjer, jeg kunne bruge til support af forretningen og til udvikling af strategiske tiltag.

Du kan læse hele vores interview med Trine her.

Vores MBA in Leadership Psychology giver dig et nyt syn på de udfordringer, du som HR-leder møder i din hverdag, og uddannelsen giver dig en ny stemme og alternativ viden til at finde løsninger på de problemer, som din ledelsesopgave kræver.

Med denne MBA får du et nyt og innovativt mindset, der både udvikler dig selv og dine medarbejdere. Det kalder vi Useful Education.

Online infomøde

22.11.22

Via Microsoft Teams - kl. 16:00

Start Up Bootcamps

Kom godt i gang med
MBA'en

Næste bootcamp 26.-27. januar

Studiestart

31.08.23

i Aalborg

Har du spørgsmål?

Hvis du vil du vide mere om vores uddannelser, ansøgningsprocessen eller andet, så lad os tage en snak om det sammen.


  Læs privatlivspolitik

  Kontakt
  Åbningstider

  Kontor- og telefontider:
  Man – fre: 9-13

  Hovedkontor

  Business Institute ApS
  Tuborg Boulevard 4
  2900 Hellerup