MBA in Leadership Psychology

For HR-ledere, der brænder for at forstå og udvikle mennesker 

Hent brochure

Professionel humanisme inden for topledelse

MBA'en i Leadership Psychology er intens og banebrydende, og den bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi. Det er i krydsfeltet mellem disse vidensfelter, at MBAen er blevet skabt; et sted hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, strategi, organisation og HR.

Leadership Psychology er for dig der vil skabe resultater gennem andre mennesker i en tid, hvor arbejdsstyrken og samarbejdspartnerne aldrig har været mere opsplittede.

Denne Executive MBA er et opgør med det industrielle menneskesyn, hvor man blot betaler for hænder og hjerne. Den er indledningen til en ny tid, hvor menneskers individualitet, engagement og kreativitet inddrages.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Ex.: Direktør, Driftschef, Personaleleder
En MBA er spændende og udviklende, men også ekstremt krævende. Man skal klarlægge sit ambitionsniveau og afgøre, hvorvidt man blot vil have diplomet, eller om man vil have noget dybere viden ud af det.
Ansøg

En MBA for den moderne HR-leder

I mere end 25 år har vi hos Business Institute skabt praksisnære lederuddannelser, der giver dig anvendelig viden fra dag ét. Vores tilgang er altid med udgangspunkt i, at vi vil gøre verden til et bedre sted. Vi ved nemlig, hvilken effekt, god ledelse kan have på vores omverden, og måske netop derfor er vores MBA in Leadership Psychology et af de foretrukne valg blandt HR-ledere, der kigger efter nye måder at løse komplekse problemstillinger.

Med et solidt værdigrundlag har MBA in Leadership Psychology placeret sig som en intens og banebrydende lederuddannelse, der bygger bro mellem kerneforretningen og HR-disciplinen – og mellem et praksisnært ledelsessyn med individet i fokus og ledelsespsykologi; et sted, hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, planlægning, organisation og HR.

En af de største udfordringer som HR-leder er at skabe en kobling mellem den konkrete forretningsstrategi og de ønskede HR-initiativer. Her vil MBA in Leadership Psychology klæde dig på til at spille en langt større rolle i strategidannelsen og implementeringen af HR-strategier på alle niveauer.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Ex.: Direktør, Driftschef, Personaleleder

HR i praksis

Vi har interviewet Partner og CPO i DBO, Trine Ankjær, der, foruden at sidde med ansvaret for HR i Danmark, netop også har læst en MBA in Leadership Psychology hos Business Institute. Hun fortæller blandt andet:

Efter cirka 7 år i BDO trængte min værktøjskasse til at blive fyldt med nye måder at tænke forretning og HR på. Jeg havde brug for nye værktøjer, jeg kunne bruge til support af forretningen og til udvikling af strategiske tiltag.

Du kan læse hele vores interview med Trine her.

Vores MBA in Leadership Psychology giver dig et nyt syn på de udfordringer, du som HR-leder møder i din hverdag, og uddannelsen giver dig en ny stemme og alternativ viden til at finde løsninger på de problemer, som din ledelsesopgave kræver.

Med denne MBA får du et nyt og innovativt mindset, der både udvikler dig selv og dine medarbejdere. Det kalder vi Useful Education.

Online infomøde

29.03.23

Via Microsoft Teams - kl. 16:00
Tilmeld

Start Up Bootcamps

Kom godt i gang med MBA'en

Næste bootcamp 26.-27. januar

Du behøver ikke at vente på en MBA uddannelse for at skabe ny værdi; du kan allerede komme i gang nu

Som ekstra benefit ved tidlig tilmelding til dit MBA studie, sætter vi turbo på din evne til problemløsning gennem fire gratis Start Up Bootcamps. Sammen med andre kandidater arbejder du med konkrete ledelsesudfordringer fra din egen dagligdag.

Du kommer til at opleve workshops, der sætter fokus på praktisk problemløsning, der hele tiden er sat i forhold til din hverdag og dine udfordringer. Vi ønsker, at du allerede nu skal højne din interne værdi i virksomheden ved at kvalificere dig til at træffe endnu bedre beslutninger og til at føre dem ud i livet. Du bliver virksomhedens garant for fremsynet ledelse.

Læs mere om alle vores bootcamps i informationsarket, der kan hentes her på siden.

Studiestart

31.08.23

i Aalborg
Ansøg nu