mini-mba-et-alternativt-ledelsessprog-for-offentlige-ledere

mini-mba-et-alternativt-ledelsessprog-for-offentlige-ledere Teo Dev November 23, 2022

Mini
MBA

Et alternativt ledelsessprog for offentlige ledere

Overvejer du en Mini MBA?

Business Institutes lederuddannelse er for den offentlige leder, der ønsker nye måder at tilgå ledelsesgerningen.

I mere end 25 år har vi hos Business Institute sat en ære i at skabe praksisnære lederuddannelser, der inspirerer og udvikler både på professionelt og personligt plan. Med vores Mini MBA ønsker vi at tilbyde offentlige ledere et ambitiøst og inspirerende uddannelsesforløb, der kan anvendes som enten et alternativ eller komplimenterende tilbud til de lederuddannelser, der ellers hersker inden for den offentlige sektor.

Pandemien og den hurtigt foranderlige verden har udfordret ledelsesopgaven. Det stiller slet og ret større krav til evnen til at omstille sig. I samme ombæring oplever mange ledere inden for det offentlige et krydspres mellem deres ambitioner og de ressourcer, der er til rådighed.

Kunsten er dermed at håndtere begrænsede ressourcer samtidig med, at ledelsesopgaven bliver stadig mere kompleks. Med rødder i vores MBA-univers er vores Mini MBA derfor sammensat som et praksisnært forløb, der giver dig reelle værktøjer til praktisk lederskab og strategi, du kan anvende allerede fra dag ét.

Du kan læse meget mere om Business Institutes Mini MBA ved at hente brochuren nedenfor.

Hvad siger vores studerende?

Hver læringsrejse hos Business Institute er unik. Vi elsker derfor at få et indblik i vores studerendes tid hos os. Vi har haft en bred vifte af offentlige ledere forbi – alt fra skoleledere til officerer og sygeplejersker – og vi sætter stor ære i, at vores lederuddannelser er anvendelige, hvad end din ledelsesmæssige baggrund eller branche måtte være.

Annette S.K. Jensen er plejehjemsleder og har gennem sin lederuddannelse lært, hvilke styrker man har som leder inden for det offentlige i forhold til det private. Uddannelsen har desuden været et frirum, der har givet mulighed for refleksion:

Man får virkelig sat lys på sit eget lederskab og egen personlighed i forhold til andre, da man er i konstant samspil med beboere, medarbejdere og pårørende.

Anette Bäckström, afdelingssygeplerske, oplevede, at hendes valg af uddannelse gav hende et nyt perspektiv, hun ikke kunne få andetsteds fra:

Jeg trængte til at blive luftet i nogle andre kredse end den hospitalsverden, jeg befinder mig i i hverdagen.

Online infomøde

14.12.22

Via Microsoft Teams - kl. 16:00

Pris

29.500 DKK

ekskl. moms

Studiestart

06.02.23

i Hellerup

Jeg har brugt uddannelsen allerede fra dag ét. Der bliver for hvert modul bygget mere på, men anvendelse af teorier og metoder i praksis var allerede mulig at implementere i min arbejdsgang, da jeg første gang forlod Business Institutes undervisningslokaler

Lone Hauritz
Oversygeplejerske, MBA

Hvem møder du som studerende

[ombi_tabs]

Har du spørgsmål?

Hvis du vil du vide mere om vores uddannelser, ansøgningsprocessen eller andet, så lad os tage en snak om det sammen.


  Læs privatlivspolitik

  Kontakt
  Åbningstider

  Kontor- og telefontider:
  Man – fre: 9-13

  Hovedkontor

  Business Institute ApS
  Tuborg Boulevard 4
  2900 Hellerup