skoleledernes-mba

skoleledernes-mba Teo Dev November 23, 2022

Skoleledernes
MBA

En fleksibel tilgang, der matcher dit tempo

Skoleledernes MBA

En MBA hos Business Institute er for dig, der vil skabe resultater gennem andre mennesker – og det har vi skoleledere, der gennem årene har gjort. For de fleste har beslutningen om en MBA hos Business Institute været oplagt. Henrik Krog, skoleleder ved Hulvej Privatskole, udtaler:

Jeg vil prioritere strategi for at skabe vækst, det psykologiske aspekt i forhold til HR og kundeforståelse, og så vil jeg gerne ind og have fat i det innovative – det er klart et felt, hvor vi på skolen kan udvikle os.

Læs mere om Henriks rejse med MBA’en her.

Du kan læse meget mere om MBA’en ved at hente vores brochure her på siden.

henrik-krog-interviews

Den fleksible MBA

For skoleledere, der ønsker et nyt syn på ledelsesudfordringen

I mere end 25 år har vi hos Business Institute skabt praksisnære lederuddannelser, der giver dig anvendelig viden fra dag ét. Vores tilgang er altid med udgangspunkt i, at vi vil gøre verden til et bedre sted. Vi ved nemlig, hvilken effekt god ledelse kan have på vores omverden, og måske netop derfor er vores fleksible MBA et af de foretrukne valg blandt skoleledere, der ønsker at træde en anden sti.

Fordelt over fire semestre kan MBA’en tages på traditionel vis over to år, hvor du kan vælge mellem tre studieretninger. Passer det klassiske skoleskema ikke ind i dit job eller hjemmeliv, så er der dog rig mulighed for at sammensætte din MBA efter dine behov, hvor du kan vælge mellem 24 moduler og strække uddannelsesforløbet helt op til seks år med samme gode resultat.

Pandemien og den hurtigt foranderlige verden har udfordret ledelsesopgaven. Det stiller slet og ret større krav til din evne til at omstille sig. I samme ombæring oplever mange skoleledere et krydspres mellem lærernes, elevernes og forældrenes forventninger og de ressourcer, der er til rådighed. Kunsten er dermed at håndtere begrænsede ressourcer samtidig med, at ledelsesopgaven stadig bliver mere kompleks. Derudover er vores erfaring, at mange skoleledere oplever et paradoks i at skabe autenticitet og nærvær i en hverdag præget af usikkerhed og begrænset kontakt medarbejderne imellem.

Vores MBA giver dig et nyt syn på de udfordringer, du som skoleleder møder i din hverdag; og uddannelsen giver dig en ny stemme og alternativ viden til at finde løsninger på de problemer, som din ledelsesopgave kræver.

Med denne MBA får du et nyt og innovativt mindset, der gavner både dig selv og dine medarbejdere. Det kalder vi Useful Education.

Online infomøde

02.06.22

Via Microsoft Teams - kl. 16:00

Start Up Bootcamps

Kom godt i gang med
MBA'en

Næste bootcamp 26.-27. januar

Studiestart

31.08.23

i Aalborg

Har du spørgsmål?

Hvis du vil du vide mere om vores uddannelser, ansøgningsprocessen eller andet, så lad os tage en snak om det sammen.


  Læs privatlivspolitik

  Kontakt
  Åbningstider

  Kontor- og telefontider:
  Man – fre: 9-13

  Hovedkontor

  Business Institute ApS
  Tuborg Boulevard 4
  2900 Hellerup