Tilmeld dig

Tilmelding til kurset: Building Creative Corporate Cultures
Efter tilmelding vil du blive kontaktet af vores personale, der vil lede dig gennem alt det praktiske relateret til din tilmelding, så du bliver klædt bedst muligt på til dit Executive Course.

MBA - Niveau

“Building Creative Corporate Cultures” giver en grundlæggende indføring i, hvordan du bygger en forretningskreativ virksomhedskultur. Forudsætningen for at dyrke Corporate Entrepreneurship på kontinuerlig og succesrig vis er, at virksomheden accepterer forretningskreativiteten som en afgørende kompetence, og herefter integrerer kompetenceområdet som en afgørende del af virksomhedens kultur.

På dette kursus får du inspiration til, hvordan du går forrest i virksomhedens forretningskreative revolution, og flytter Corporate Entrepreneurship fra det individuelle kompetenceniveau til at være en del af virksomhedens kompetenceniveau. Vi vil ligeledes diskutere, hvordan ideer gøres skalerbare samt værdien af at arbejde med en produktfamilietænkning frem for en tænkning i individuelle produkter og services.

Building Creative Corporate Cultures

Adresse: Strandvejen 19, 9000, Aalborg

Startdato: 16-09-2021 - kl. 09:00

Slutdato: 17-09-2021 - kl. 16:30


What’s in it for me:

  • Evnen til at reflektere over forskellige organisations design og sætte dem i spil
  • Metoder til at skabe en kultur, der fremmer innovation og forretningstænkning
  • Skabe rammerne for, på organisatorisk niveau, at kunne skalere ideer

 

Tid og sted:

Afholdelsen af kurset foregår hos Fokus Folkeoplysning, Strandvejen 19, 9000 Aalborg.

Kurset afholdes på følgende datoer:

 

2022

25.08.2022 kl. 09.00-18.00

26.08.2022 kl. 08.30-16.30

 

2023

24.08.2023 kl. 09.00-18.00

25.08.2023 kl. 08.30-16.30

 

Forplejning:

Med i prisen får du alt materiale, herunder bøger og artikler. Derudover får du forplejning i form af morgenbrød, frokost, lækker kaffe og snacks.

 

Økonomi:

Det koster 12.500 kr. eksklusiv moms at deltage i kurset. Det dækker over undervisning, forplejning og materiale, samt et certifikat for gennemførelse.

Business Institute Certificate

Foruden de ledelsesmæssige værktøjer og nye kompetencer, du får med i baggagen gennem undervisningen, så får du som kursusdeltager også et mere håndgribeligt bevis for den læringsrejse, du har været igennem.

Som kursusdeltager vil du få udstedt et certifikat på din deltagelse, der indikerer, at du i tilfredsstillende grad har taget del i og gennemført det kursus, du har været tilmeldt. Certifikatet, der vil blive sendt digitalt, kan du tage med dig videre på arbejdsmarkedet for at styrke din professionelle profil, så du kan tage karrieren til det næste niveau.

"Hvad betyder 'Useful Education' for mig?"

Useful Education er vores garanti for, at du får brugbar viden, der skaber værdi både i dit personlige lederskab og i virksomheden.

Som kursist kommer din situation til at være en noget anden end vores gængse MBA- og XBA-studerende. Du er ikke en fast del af billedet, men er her for laserfokuseret at tage lige specifikt et eller flere kurser for at udvide din ledelsesmæssige værktøjskasse med de kompetencer, du står og mangler her og nu. Som studerende hos Business Institute, tager vi dig i hånden og følger din læringsrejse tæt for at sikre, at du kommer gennem dit kursus med størst mulig succes. Vi har været i gamet i mere end 25 år og ved derfor, hvordan vi på bedste vis får dig godt igennem forløbet.

Ny viden er krumtappen i enhver uddannelse og forudsætningen for, at mennesker udvikler et visionært udsyn på lederskab. Som akademisk uddannelsesinstitution er Business Institute en central formidler af ny viden – en knowledgebroker – der sikrer, at du hurtigt kan danne dig et overblik over de globale og tidsaktuelle tendenser.

For at sikre, at du får mest mulig ud af dit kursusforløb, tilbyder vi som knowledgebroker gratis Book Skims og Article Reviews, der er resuméer af management litteratur sat i ledelsesmæssig sammenhæng. Disse kan du anvende til at forberede dig til undervisningen, så du er i sync med resten af holdet og på bedste vis får kompetencerne til at kunne anvende læringen direkte i din ledelseskontekst.