Tilmeld dig

Tilmelding til kurset: Leadership Psychology
Efter tilmelding vil du blive kontaktet af vores personale, der vil lede dig gennem alt det praktiske relateret til din tilmelding, så du bliver klædt bedst muligt på til dit Executive Course.

MBA - Niveau

Lederens rolle og mandat er i evig forandring, og i mange lande, herunder de skandinaviske, kalder kulturen på mere relationel ledelse, selvledelse og samskabelse – alt samme noget, der stiller nye krav til den måde, som lederrollen varetages på.

Kurset “Leadership Psychology” giver indsigt i, hvordan du ved at kende dig selv kan skabe merværdi i ledelsesopgaven. Nøglen til at øge sin forståelse af andre, er at forstå sig selv. Der fokuseres på dynamikkerne mellem individ, grupper, teams, organisation og samfund og du trænes i at lede processer og opgaver i disse kompleksiteter.

Leadership Psychology

Adresse: Strandvejen 19, 9000, Aalborg

Startdato: 16-09-2021 - kl. 09:00

Slutdato: 17-09-2021 - kl. 16:30


What’s in it for me:

  • Teoretisk og metodisk indsigt indenfor den personlige del af ledelsesopgaven
  • At være selvrefleksiv og mærke egne og andres psykologi
  • En grundlæggende viden om tilgange til mentalisering, eksistens og personlighed

 

Tid og sted:

Afholdelsen af kurset foregår hos Fokus Folkeoplysning, Strandvejen 19, 9000 Aalborg.

Kurset afholdes på følgende datoer:

 

2021

16.09.2021 kl. 09.00-18.00

17.09.2021 kl. 08.30-16.30

 

2022

25.08.2022 kl. 09.00-18.00

26.08.2022 kl. 08.30-16.30

 

2023

24.08.2023 kl. 09.00-18.00

25.08.2023 kl. 08.30-16.30

 

Forplejning:

Med i prisen får du alt materiale, herunder bøger og artikler. Derudover får du forplejning i form af morgenbrød, frokost, lækker kaffe og snacks.

 

Økonomi:

Det koster 12.500 kr. eksklusiv moms at deltage i kurset. Det dækker over undervisning, forplejning og materiale, samt et certifikat for gennemførelse.

Business Institute Certificate

Foruden de ledelsesmæssige værktøjer og nye kompetencer, du får med i baggagen gennem undervisningen, så får du som kursusdeltager også et mere håndgribeligt bevis for den læringsrejse, du har været igennem.

Som kursusdeltager vil du få udstedt et certifikat på din deltagelse, der indikerer, at du i tilfredsstillende grad har taget del i og gennemført det kursus, du har været tilmeldt. Certifikatet, der vil blive sendt digitalt, kan du tage med dig videre på arbejdsmarkedet for at styrke din professionelle profil, så du kan tage karrieren til det næste niveau.

"Hvad betyder 'Useful Education' for mig?"

Useful Education er vores garanti for, at du får brugbar viden, der skaber værdi både i dit personlige lederskab og i virksomheden.

Som kursist kommer din situation til at være en noget anden end vores gængse MBA- og XBA-studerende. Du er ikke en fast del af billedet, men er her for laserfokuseret at tage lige specifikt et eller flere kurser for at udvide din ledelsesmæssige værktøjskasse med de kompetencer, du står og mangler her og nu. Som studerende hos Business Institute, tager vi dig i hånden og følger din læringsrejse tæt for at sikre, at du kommer gennem dit kursus med størst mulig succes. Vi har været i gamet i mere end 25 år og ved derfor, hvordan vi på bedste vis får dig godt igennem forløbet.

Ny viden er krumtappen i enhver uddannelse og forudsætningen for, at mennesker udvikler et visionært udsyn på lederskab. Som akademisk uddannelsesinstitution er Business Institute en central formidler af ny viden – en knowledgebroker – der sikrer, at du hurtigt kan danne dig et overblik over de globale og tidsaktuelle tendenser.

For at sikre, at du får mest mulig ud af dit kursusforløb, tilbyder vi som knowledgebroker gratis Book Skims og Article Reviews, der er resuméer af management litteratur sat i ledelsesmæssig sammenhæng. Disse kan du anvende til at forberede dig til undervisningen, så du er i sync med resten af holdet og på bedste vis får kompetencerne til at kunne anvende læringen direkte i din ledelseskontekst.